سيد محمد خاتمي، می خواهیم رهبری، رهبر همه کشور و همه مردم باشد. رئیس‌جمهور سابق کشورمان با گرامی‌داشت آغاز دهه فجر، دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی را جمهوری اسلامی خواند و در خصوص برخی اخبار که درباره نامه او منتشر شده است گفت:«بعضی‌ها ولایت دارند كه دروغ بگویند فلانی نامه نوشته، در نامه فلان چیز آمده، اصلا نه كسی از محتوای آن خبر دارد و نه اصلا چنین چیزهایی وجود داشته است.»ادامه مطلب...
ميرحسين: راه سبز هیچ نماینده و سخنگویی در خارج ندارد. مهندس موسوی در این گفت و گو که در آستانه ۲۲ بهمن ماه مصادف با سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد از دست دادن مشروعیت را عامل اصلی فروپاشی حکومت مستبد و منفور شاهنشاهی دانسته است و تأکید کرد که امروز مقاومت مردم میراث گرانبهای انقلاب اسلامی است و عدم سازگاری مردم با دروغ، تقلب و فساد که ما این روزها شاهد آن هستیم به خوبی حضور این میراث را نشان می دهد.ادامه مطلب...
بیست و دوم بهمن ، روز فریاد سبز آزادی: امسال در 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی تجربه می‌کنیم که جمهوری اسلامی پس از 31 سال در بدترین روزهای خود قرار دارد و دولت کودتایی حاکم، روز به روز بیش از پیش انقلاب بزرگ ملت ایران را به سمت قهقهرا می‌برد و هویت خشن و خون ریز ضد اسلامی خود هر روز بیشتر و بیشتر نمایان می سازد ادامه مطلب ...

بیانیه ‌کروبی در آستانه‌ ۲۲بهمن: در بخشي از اين بيانيه آمده است: «همه با هم، آرام و با صلابت در سالروز ۲۲بهمن که یادآور تجلی باور دینی و عزم ملی مردم شریف ایران و نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار کشورمان است، در راهپیمائی شرکت می کنیم. این روز به هیچ گروه خاصی تعلق ندارد و روز افتخار و سربلندی تمام ملت ایران است. ادامه مطلب...

روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.


مصباح یزدی: بسياری از مردم اعتقاداتشان را با پيشرفت صنعت و تکنولوژی از دست داده‌اند

مصباح ‌يزدی در ديدار جمعی از فرماندهان سپاه:
برخی رابطه بين فرهنگ و پيشرفت غرب را مساوی می‌دانند و اين غلط است

ادامه راه سبز«ارس» به نقل از مرکز خبر حوزه: آيت‌الله مصباح ‌يزدی در ديدار جمعی از فرماندهان سپاه با بيان اين مطلب و اشاره به نقش تکنولوژی در ساختار فرهنگی جوامع افزود: تفاوت فرهنگ، نتيجه تفاوت و دگرگونی در علم، صنعت و پيشرفت و تکنولوژی است. امروز بسياری از مردم اعتقاداتشان را با پيشرفت صنعت و تکنولوژی از دست داده‌اند و باورهايشان دستخوش تغيييرات فراوانی شده است.

عضو خبرگان رهبری تصريح کرد: امروز در جوامع غيردينی بسياری از امور که در گذشته بسيار زشت بودند ديگر نه تنها زشت به شمار نمی‌روند بلکه زيبا و پسنديده جلوه می‌کنند.

وی افزود: چند قرن قبل اروپا زنان را انسان نمی‌دانست اما امروز به دليل نياز به نيروی کار ارزان نگاه به زن با اهتمام به ديدگاه مادی تغيير کرده است.

مصباح‌يزدی هم‌چنين با اشاره به اينکه دين هيچ‌گاه با پيشرفت و تکنولوژی مخالف نيست گفت: تمدن غرب بعد از آشنايی با اسلام شکل گرفت و پيشرفت‌های علمی و اجتماعی و حتی تاسيس دانشگاه در اروپا بعد از ورود مسلمانان به اروپا بوده است.

مسئول موسسه امام خمينی در ادامه به وجود تفکری غلط در ميان برخی افراد جامعه اشاره کرد و گفت: برخی می‌گويند اگر بخواهيم پيشرفت و تکنولوژی غرب را وارد کنيم بی‌شک فرهنگ آنها نيز وارد می‌شود و اگر بخواهيم بر فرهنگ خود باقی بمانيم از پيشرفت و تکنولوژی جا می‌مانيم.

وی تصريح کرد: برخی رابطه بين فرهنگ و پيشرفت را مساوی می‌دانند و بين فرهنگ غرب و پيشرفت آنها ملازمه برقرار می کنند که ايجاد اين ملازمه غلط است.

مصباح يزدی افزود: امروز انقلاب اسلامی و تفکر ناب اسلامی جلوی پيشرفت سريع فرهنگ ضد اخلاق غرب را گرفته است و فرهنگ غلط غرب را نفی می‌کند، ولی جوان ايرانی را از پيشرفت در تکنوژی بازنمی‌دارد که نمونه آن تحولات هسته‌ای ايران اسلامی است.

عضو خبرگان رهبری در ادامه همت، فداکاری و جهاد را سه محور مهم موفقيت در عرصه علم و صنعت دانست و افزود: جوانان غيور و مومن ايرانی اين امر را به جهانيان ثابت کردند.

وی افزود: مهندسين و تکنسين‌های جوان ايرانی با کسب موفقيت‌های بزرگ در زمينه انرژی هسته‌ای با توسل و تعهد بر فراز قله‌های علمی دنيا ايستادند بدون اينکه فرهنگ غرب را وارد کنند.

مصباح يزدی اظهار کرد: مباحث فرهنگی بی سر و صدا و آرام آرام در افکار مردم نفوذ می‌کند؛ لذا بايد قلب، عقل و فکر مردم را حفظ کرد و علمای دينی در جبهه فرهنگی، ايمان مردم را حفظ می‌کنند.

وی در پايان به تفاوت جنگ نظامی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: در جهان نظامی از احساسات و هيجان‌ها در مقطع خاصی از زمان استفاده می‌شود، ولی جهاد فرهنگی هر لحظه ادامه دارد و دشمن و ميدان جنگ شخص نيست بلکه همه جا عرصه جهاد فرهنگی است.

0 نظرات :: مصباح یزدی: بسياری از مردم اعتقاداتشان را با پيشرفت صنعت و تکنولوژی از دست داده‌اند