سيد محمد خاتمي، می خواهیم رهبری، رهبر همه کشور و همه مردم باشد. رئیس‌جمهور سابق کشورمان با گرامی‌داشت آغاز دهه فجر، دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی را جمهوری اسلامی خواند و در خصوص برخی اخبار که درباره نامه او منتشر شده است گفت:«بعضی‌ها ولایت دارند كه دروغ بگویند فلانی نامه نوشته، در نامه فلان چیز آمده، اصلا نه كسی از محتوای آن خبر دارد و نه اصلا چنین چیزهایی وجود داشته است.»ادامه مطلب...
ميرحسين: راه سبز هیچ نماینده و سخنگویی در خارج ندارد. مهندس موسوی در این گفت و گو که در آستانه ۲۲ بهمن ماه مصادف با سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد از دست دادن مشروعیت را عامل اصلی فروپاشی حکومت مستبد و منفور شاهنشاهی دانسته است و تأکید کرد که امروز مقاومت مردم میراث گرانبهای انقلاب اسلامی است و عدم سازگاری مردم با دروغ، تقلب و فساد که ما این روزها شاهد آن هستیم به خوبی حضور این میراث را نشان می دهد.ادامه مطلب...
بیست و دوم بهمن ، روز فریاد سبز آزادی: امسال در 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی تجربه می‌کنیم که جمهوری اسلامی پس از 31 سال در بدترین روزهای خود قرار دارد و دولت کودتایی حاکم، روز به روز بیش از پیش انقلاب بزرگ ملت ایران را به سمت قهقهرا می‌برد و هویت خشن و خون ریز ضد اسلامی خود هر روز بیشتر و بیشتر نمایان می سازد ادامه مطلب ...

بیانیه ‌کروبی در آستانه‌ ۲۲بهمن: در بخشي از اين بيانيه آمده است: «همه با هم، آرام و با صلابت در سالروز ۲۲بهمن که یادآور تجلی باور دینی و عزم ملی مردم شریف ایران و نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار کشورمان است، در راهپیمائی شرکت می کنیم. این روز به هیچ گروه خاصی تعلق ندارد و روز افتخار و سربلندی تمام ملت ایران است. ادامه مطلب...

روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.


ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا

ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا!

ادامه راه سبز«ارس»: براساس گزارش امسال «سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی»، نمره جمهوری اسلامی ایران ازنظر «شاخص ارزیابی فساد دولتی» ۱.۸ اعلام شد.

این سازمان که به عنوان سازمان «ائتلاف جهانی علیه فساد» مطرح است و رتبه کشورهای جهان را در شاخص مفاسد مالی و اقتصادی مطرح می‌کند، این گزارش را براساس یک پژوهش آماری سال ۲۰۰۹ درمیان ۱۸۰ کشور جهان اعلام کرده است.

سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی، نمره فساد مالی دولتی را در كشورها از یک تا ده مشخص می كند كه نمره ۱۰ نشان‌دهنده كم‌ترین فساد و نمره سه و پایین‌تر از آن نشان‌دهنده بیشترین فساد است.

براساس گزارش این سازمان، نمره ایران ۱.۸ گزارش شده است که نشان‌دهنده بیشترین میزان فساد در بخش‌های دولتی کشور است.

دراین گزارش سه مورد مطالعه پژوهشی برای تعیین شاخص ارزیابی فساد دولتی ایران انجام شده است.

براساس این گزارش «محدوده اطمینان» برای اعلام شاخص ارزیابی فساد بخش دولتی ایران ۱.۷ تا ۱.۹ عنوان شده است.

تقلب، دروغ‌گویی، تحریف حقایق، جعل، کم‌کاری، فریب کاری، پرونده‌سازی، رشوه، بدرفتاری و الگوهای نادرست مدیریتی به عنوان نمونه‌های فساد دولتی مطرح هستند.

گزارش امسال سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی چندماه پس از انتخابات جنجالی اخیر ایران اعلام شده است که معترضان از تقلب گسترده و «مهندسی آرا» در آن سخن گفتند.

تعاریف

طبق تعاریف این سازمان، شاخص ارزیابی فساد دولتی رتبه و نمره کشور موردنظر را نشان می‌دهد. تعداد پژوهش‌های انجام شده در تعیین این نمره و «محدوده‌ اطمینان» این نمره‌ بندی هم برای کشورها درنظر گرفته شده است.

محدوده‌ اطمینان نشان‌دهنده میزان اطمینان نسبت به شاخص ارزیابی فساد دولتی است و به خواننده اعلام می‌‌کند که با درنظر گرفتن «ضریب خطا» می‌توان ۹۰ درصد اطمینان داشت که نمره واقعی هر کشور در این محدوده قرار دارد.

رتبه‌ها نشان می‌دهد که یک کشور با سایر کشورها براساس شاخص ارزیابی فساد دولتی، مقایسه شده است.

براساس گزارش امسال سازمان شفاف‌سازی بین‌المللی، رتبه ایران ۱۶۸ اعلام شده است.

براساس این گزارش، زلاند نو، دانمارک، سنگاپور، سوئد، سوئیس، فنلاند، هلند، استرالیا، کانادا، ایسلند، نروژ، هنگ کنگ، لوگزامبورگ، آلمان و ایرلند نمره‌های هشت تا ۹.۴ دارند که از فساد پایین دولتی در این کشورها حکایت دارد.

عراق، چاد، افغانستان، میانمار، سودان، سومالی، ازبکستان و ترکمنستان هم نمره‌ای پایین‌تر از دو دارند که نشان‌دهنده فساد دولتی گسترده در این کشورها است.

بر اساس گزارش سال ۲۰۰۸ سازمان بین‌المللی شفاف‌سازی، ایران در شاخص ارزیابی فساد دولتی رتبه ۱۴۱ و نمره ۲.۳ را كسب كرد.

با مقایسه گزارش سال ۲۰۰۸ و امسال سازمان شفاف‌سازی بین‌المللی، میزان تقریبی فساد دولتی در ایران به بیشترین حد تعیین شده نزدیک می‌شود.

1 نظرات :: ایران در فهرست فاسدترین کشورهای دنیا

  1. کلام آخر!!!
    با توجه به مطالب آخرم و نظرات عزیزان پیرامون آن توضیحات بیشتری را درمورد این مبحث لازم نمی دانم و امروز بحث را با کلامی کوتاه در ادامه ی مباحث قبلی می بندم.

    این موضوع را اشاره کنم که پس از این مطلب دوباره به نقدهای روتین گذشته خواهم پرداخت چون قصدم از بیان این حقایق نه ایجاد شبهه در شما بلکه شناساندن حقیقت واقعی بود که اگر حتی در یک مورد هم موفق بوده باشم برایم کافی است.

    خط خطی من در ۲۶ آبان ( آخرین کلامم در باب دین و آفات آن در جامعه )

    GHOST

    سبز باشی و پایدار