سيد محمد خاتمي، می خواهیم رهبری، رهبر همه کشور و همه مردم باشد. رئیس‌جمهور سابق کشورمان با گرامی‌داشت آغاز دهه فجر، دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی را جمهوری اسلامی خواند و در خصوص برخی اخبار که درباره نامه او منتشر شده است گفت:«بعضی‌ها ولایت دارند كه دروغ بگویند فلانی نامه نوشته، در نامه فلان چیز آمده، اصلا نه كسی از محتوای آن خبر دارد و نه اصلا چنین چیزهایی وجود داشته است.»ادامه مطلب...
ميرحسين: راه سبز هیچ نماینده و سخنگویی در خارج ندارد. مهندس موسوی در این گفت و گو که در آستانه ۲۲ بهمن ماه مصادف با سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی انجام شد از دست دادن مشروعیت را عامل اصلی فروپاشی حکومت مستبد و منفور شاهنشاهی دانسته است و تأکید کرد که امروز مقاومت مردم میراث گرانبهای انقلاب اسلامی است و عدم سازگاری مردم با دروغ، تقلب و فساد که ما این روزها شاهد آن هستیم به خوبی حضور این میراث را نشان می دهد.ادامه مطلب...
بیست و دوم بهمن ، روز فریاد سبز آزادی: امسال در 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را در حالی تجربه می‌کنیم که جمهوری اسلامی پس از 31 سال در بدترین روزهای خود قرار دارد و دولت کودتایی حاکم، روز به روز بیش از پیش انقلاب بزرگ ملت ایران را به سمت قهقهرا می‌برد و هویت خشن و خون ریز ضد اسلامی خود هر روز بیشتر و بیشتر نمایان می سازد ادامه مطلب ...

بیانیه ‌کروبی در آستانه‌ ۲۲بهمن: در بخشي از اين بيانيه آمده است: «همه با هم، آرام و با صلابت در سالروز ۲۲بهمن که یادآور تجلی باور دینی و عزم ملی مردم شریف ایران و نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار کشورمان است، در راهپیمائی شرکت می کنیم. این روز به هیچ گروه خاصی تعلق ندارد و روز افتخار و سربلندی تمام ملت ایران است. ادامه مطلب...

روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.


انتخابات ایران ، بزرگترین رویداد اینترنتی ۲۰۰۹

انتخابات ایران یکی از ۱۰ رخداد اینترنتی قرن شناخته شد


ادامه راه سبز«ارس»: انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران و وقایع و اعتراضات خیابانی پس از آن ، به عنوان یکی از ۱۰ رخداد اینترنتی قرن جدید شناخته شد .

آکادمی بین‌المللی هنرهای دیجیتالی با ارایه فهرستی از ۱۰ رخداد اینترنتی قرن ۲۱، انتخابات ریاست جمهوری در ایران را به‌عنوان بزرگترین رویداد اینترنتی سال ۲۰۰۹ معرفی کرده است.

در این فهرست نام ۹ رویداد اینترنتی دیگر قرن که از آنها با عنوان تاثیر اینترنت بر زندگی مردم و رویدادهای جاری نام برده شده، برشمرده شده است که عبارتند از:

1- وب سایت Craigslist در سال 2000، به دلیل ضریب نفوذ بالا و گسترش سریع آن از سال 1995 تا 2000 در سراسر ایالات متحده .

این سایت یک سایت ارتباطی گسترده است که در آن از آگهی فروش تا کاریابی تا «فروم» های چت و ارتباط آنلاین وجود دارد .

2- Google Adword در سال 2001، که امکان تبلیغات کالا یا خدمات را برای کاربران فراهم می کند.

3- دانشنامه اینترنتی Wikipedia در سال 2001، که با فراهم آوردن امکان دسترسی به 14 میلیون مقاله در 271 زبان مختلف دنیا تبدیل به دانشنامه‌ای بزرگ شده است.

4- سایت Napster در سال 2001.

5- سرویس Google Ipo در سال 2004. این سرویس توانست انقلابی در موتور جستجوی گوگل به وجود بیاورد و بعدها سایت هایی چون جی میل ، یوتیوب ، گوگل ارث ، گوگل مپ و… توانستند از این امکان موتور جستجوی گوگل استفاده کنند .

6- انقلاب ویدئویی آنلاین شبکه Youtube در سال 2006 که این امکان را به کاربران اینترنت در سراسر جهان داد که فایل های تصویری و یدئوهای خود را روی شبکه یوتیوب قرار دهند .

7- انقلاب بزرگ در شبکه ارتباطات اجتماعی با شبکه Facebook به همراه Twitter در سال 2006. این شبکه ارتباط اینترنتی امروزه بیش از صدها میلیون عضو در سرتاسر جهان دارد .

8- عرضه گوشی‌های تلفن همراه I Phone در سال2007.

9- انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008 که کمپین پرزیدنت اوباما با به‌کارگیری اینترنت توانست شیوه‌ای جدید از تبلیغات و جمع آوری اعانه‌های اینترنتی از هواداران و به نمایش گذاردن ویدئوهای آنلاین و… ضریب نفوذ و ارتباط با هواداران را گسترش دهد .

10- اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 2009 که در آن معترضان به نتایج انتخابات توانستند با توجه به عدم بهره مندی از رسانه، با ارتباطات اینترنتی و استفاده از شبکه‌های ارتباط اینترنتی همچون فیس بوک و توییتر، برای تظاهرات اعتراضی خود هماهنگی کرده و اخبار و اطلاعات خود را مبادله کنند .

گفتنی است هم اکنون بسیاری از وب سایتهای اشتراکی همچون فیس بوک ، تیوتر و.. در ایران فیلتر هستند و اخیرا نیز نیروی انتظامی از راه اندازی پلیس ویژه اینترنت خبر داده است.

0 نظرات :: انتخابات ایران ، بزرگترین رویداد اینترنتی ۲۰۰۹